Nasveti

Topel penthouse v velikosti 100 m²

Topel penthouse v velikosti 100 m²


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dan, ko so lastniki tega penthouse-a, ki se nahaja v Madridu Soseska Salamanca, soočeni z dekoracijo svojega doma, so bili zelo jasni, da želijo hišo živeti in uživati ​​v njej. Toda prvotna distribucija, ki temelji na majhnih prostorih, temu cilju ni bila naklonjena. Zakaj odločili so se, da vržejo vse predelne stene in prenovijo novo distribucijo, bolj udobno in funkcionalno. Tako so odstranili nekatere prostore, da so dali svoje števce drugim. Prav tako se niso motili vgraditi dela terase v dnevno sobo. Ta se je zaprla z drsnimi vrati, da se poroka ob lepem vremenu ne odlaša, da bi jih v celoti odprla za vzdrževanje obeh sorodnih okolij; zaprte, zastekljene četrti zagotavljajo obilno naravno svetlobo. Poleg tega, da so si pridobili širino, so si želeli odprte prostore, praktično dvolične, tako da ste med gledanjem televizije lahko klepetali s komurkoli v kuhinji ali v spalnici. Uspelo jim je tako, da so bili glavni prostori hiše komunicirani in hkrati subtilno razmejeni. Dva primera sta zajtrk, ki ločuje kuhinjo od bivalnega prostora in predel za polovico telesa, s katerim je bila ustvarjena majhna dvorana za ločitev vhoda v jedilnico.

Pokrivanja prav tako igrajo odločilno vlogo pri iskanju prostornih, udobnih in svetlih prostorov. Naslikali so stene po celotni hiši v mehkem vanilijevem tonu, razen v otroški sobi, kjer so izbrali svetle in svetle barve - pistacija zeleno in modro-; za tla so izbrali lončenino, ki posnema belo vloženi les.

Tesarstvo je še en vidik, ki prispeva k vizualnemu poenotenju okolij: zasnova, ki temelji na beli lakirani okvirji iz lesa in stekla se ponavljajo v omarah in oknih. Kar se tiče dekoracije, je mešanica Pohištvo v kolonialnem slogu, v tropskem gozdu, vlaknih in usnju, s skrbno izbranimi kosi modernejše in aktualne linije.

Pri oblačenju vsakega od prostorov je šlo od nevtralne podlage, ki so ji dodali poteze čopiča v rdečih, oranžnih in zelenih tonih.

Oglaševanje - branje spodaj v dnevnem prostoru,

sedeži so bili postavljeni v obliki črke U; To je idealna rešitev, ko dimenzije dopuščajo. Dvosedežni kavč in par ležalnikov, z belimi pokrovi, obdajata mizo za orientalski slog. Drsna steklena vrata omogočajo vgradnjo terase v dnevno sobo. Chaise-longues, iz Artespaña. Kava miza, avtor Corro Balboa.

V dnevni sobi je bila izdelana velika vgradna omara.

Njegove tri sprednje strani, iz belega lakiranega lesa, združujejo rešetke s steklenimi okvirji; zasnova, ki se ponavlja v tesarstvu celotne hiše. Fotelji, iz Artespaña.

Pogled na bivalni del z jedilnico v ozadju, okrašen s pohištvom v kolonialnem slogu.

Polovična pregrada loči to območje od hodnika. Mesa, avtor Corro Balboa. Tikovi in ​​bambusovi stoli, iz Batavije. Svetilka, skupina 13. Kompozicije, Carrillo in Becara.

Dnevna soba deli prostor s kuhinjo.

Za razmejitev teh dveh okolij je bil nameščen polotok, ki zapira delovno površino in služi kot zajtrk. Blato, Habitat. Svetilka Ikea. Dodatki so iz podjetja Batavia.

Rešitev

Kuhinja je bila v kuhinji pokrita s ploščo iz nerjavečega jekla. Ščiti steno pred madeži in brizganjem.

V kotu spalnice je bil nameščen praktičen in udoben delovni prostor;

Lokacija ob oknu je idealna, saj vam omogoča, da izkoristite naravno svetlobo. Stol in talna svetilka dajeta pridih sodobnosti v tem okolju. Desk, avtor Corro Balboa. Silla, iz La Continentala.

V spalnici oz.

Postelja je bila oblečena s odejo in več kvadrantov v rdečih in oranžnih tonih, ki ustvarjajo osupljiv kontrast z belo mizarsko maso in mehko vanilije stene. Lastniki so si za glavo izbrali orientalski zaslon, ki ga je ustvaril Corro Balboa. Prešita odeja in blazine, iz Batavije.

Četrtna mladina

Za vizualno razbijanje višine stropov je bila stena okrašena s pistacijevim zelenim frizom, na vrhu pa je bila bela vlivanje; Ostalo je bilo pobarvano v modri barvi.

V kopalnici je bil umivalnik vgrajen v leseno konzolo z marmornatim pultom;

Klasična linija pohištva je v nasprotju s trenutnim zrakom obloge. Stena ločuje tuš, zaprta s steklenim zaslonom.

NAČRTI

"Odločili so se, da bodo vrgli vse predelne stene in prenovili novo razdelitev, bolj udobno in funkcionalno. Tako so odpravili nekatere prostore, da bi dali svoje števce drugim. Prav tako se niso motili vgraditi dela terase v dnevno sobo."